KATSO TARJOUKSET JA PALVELUHINNAT

Näyttävä yritysmainos virtuaaliesityksenä.

kaupunkien väkiluku kasvaa kovalla vauhdilla.
Tuo sinä yrityksesi tutuksi uusille asukkaille,
näin saat parhaiten kanta-asiakkaat.

ALK: 150.00/sis alv 24%*

Virtual Tour

Paranna läsnäoloa Google Mapissa, 360 asteen virtuaaliesittely Street View tekniikalla. Se on yksinkertainen, nopea ja edullinen tapa esitellä  yrityksesi Google listalla ja verkossa!

Kiinnostava Shots

Kaikki Google Street View paketit sisältävät joukon Point of Interest Shots. Nämä ovat HD stillkuvia, jotka sisältävät kuvia teidän sisustuksesta, myymälästä, ravintolasta tai kauppatavarasta. Kaikki kuvat ovat ammattimaisesti muokattu ja suunniteltu.

Tekninen tuki | Toimitus

Kun kuvia on julkaistu Googlessa, lähetämme sinulle kaikki linkit ja upotuskoodit, näin voit jakaa nämä verkossa tai kotisivuillasi. Onko kysymyksiä  panoraaman lisäyksessä sivustolle? Haluatko tehdä muutoksia Google listalle? Ota yhteyttä puhelimitse Ark. Klo. 09-17, sähköpostitse 7 päivää viikossa! Katso esitys, klikkaa vasemmalla olevaa kuvaa.

Google Street View katselu

Koe liikkuminen virtuaalitodellisuudessa, se on yksinkertainen, hauska ja edullinen tapa. Kaikki Googlen Street View virtuaaliesittelyt ovat yhteensopivia älypuhelimien ja erimallisten lasien kanssa.
“Ensimmäistä kertaa Gear VR:n päähän laittaessaan oli pakko huudahtaa ääneen. Kokemus toiseen maailmaan astumisesta oli hämmentävän vahva, vaikka kyseessä oli pelkkä alkuvalikon taustahuone.( Iltasanomat: “.

3D mainos | suunnittelu

3D malleja ja kuvia. Suunnittelemme mainosvideon tai mainoskuvan ympäristöön missä se on ehkä todellisuudessa mahdoton toteuttaa. Toteutamme puut, ruohikot, rakennukset, kulkuneuvot, eläimet, ihmiset, valaistukset ja muut tehosteet liikkuvineen elementteineen. On niin todentuntuinen, että ei edota todesta.  Katso esitys, klikkaa vasemmalla olevaa kuvaa.

Ilmakuvaus

Panoraamakuvaus 360° x 180°, Still- kuvaus, videokuvaus, kuvan laatu Full HD, 4K. Nyt pystymme uudella laitteistollamme kuvaamaan 24h 360° x 180° videokuvaa tai still- kuvia, hyvä esim. tapahtumat / valvonta, katsoa live kuvaa monitorista tai tv:stä tai lähetä suoraan live-lähetyksenä nettiin. Välillä vaihdamme vain akun ja muistikortin. Uusi tekniikka mahdollistaa turvallisen ja hiljaisen kuvaamisen vaikka 24h yhtäjaksoisesti.

3D -mallinnus

3D -mallinnusohjelmalla luomme rakennuksia ja ympäristöjä. Voit karkailla rakennusta Google maps ympäristössä haluamallasi sijainnilla eri ilmansuunnista, voimme ottaa panoraaman 360° x 90° sijainnista jonne aiot talon rakentaa ja näet ikkunanäkymät omakotitalosta tai kerrostalosta kerros kerrokselta. Näin varmistat näkymät maasta ja ilmasta ennen asunnon rakentamista. Tilaa panoraamakuvaus, näin varmistat ympäristötekijät.

Hankalat- ja korkeanpaikan kuvaukset

Arviointi kuvaukset, rakenne kuvaukset. Videokuva, Still- kuva, panoraama. Kuvan laatu Full HD, 4K. Laajakulma tai makrokuvaus. Kiipeilykokemusta 20 vuotta. Suoritamme työt työturvallisuutta noudattaen.

MAKSA KORTILLA TAI LASKULLA

Kalustomme

KUVAUSKALUSTO/ OHJELMISTO

YHTEYSTIODOT

ts-awesome-bank SUOMI FINLAND
ts-awesome-clock-o Ark. 9 ~ 16
ts-awesome-phone  +358 (0)44 975 9971
ts-awesome-envelope-o  promo(at)city360.fi

TEE TILAUS

ts-awesome-clock-o OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ 24h KULUESSA!